Blog van Mooi4me in Grave

BlogCavitatie is de afslanktrend in zomer 2015 (door Simone Hachmang)

Cavitatie is de nieuwe trend voor het voorjaar om af te komen van overtollig vet en cellulite.

Wat is een cavitatiebehandeling.

Door middel van ultrasound en rode LED worden vetcellen in beweging gebracht (dit heet cavitatie). De wanden van de vetcellen worden door deze beweging afgebroken en hierdoor komen de vetcellen vrij. Deze worden vervolgens door het lichaam afgevoerd en volledig afgebroken.
Ons lichaam is niet in staat grote hoeveelheden vetcellen af te breken en daardoor kan deze behandeling ook telkens maar op kleine gedeelten van het lichaam toegepast worden. Deze methode is daarmee erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. Het vervangt echter geen dieet of lijnen.
Deze behandeling werkt ook heel goed tegen cellulite. De behandeling zorgt namelijk voor een nieuwe structuur en versterking van het huidweefsel. Verder bevordert het de bloedcirculatie en daarmee de aan- en afvoer van voedingsstoffen. Hierdoor wordt ophoping van voedingsstoffen tussen de vetcellen voorkomen.

Behandelzones:
Buik, billen benen, heupen, lovehandles, bh-bandjes en armen.

De cavitatiekuur:
Het aantal behandelingen om een kuur tot een optimaal resultaat te komen verschilt per persoon. Hierbij is de dikte van de af te breken vetlaag van belang. Doorgaans dient u rekening te houden met een kuur van 6 10 behandelingen. Cavitatie is echter geen afslankmethode en daarom niet bedoeld voor mensen met een groot overgewicht. Het is bedoeld voor mensen om probleemzones welke door sporten en/of lijnen niet weg te krijgen zijn te behandelen.

Opbouw van een kuur:
Allereerst vindt er een intakegesprek plaats. De behandeling en de contra-indicaties worden met u doorgenomen en een behandelplan wordt met u gemaakt. Tijdens de behandeling worden de te behandelen zones uitgetekend en de omvang wordt gemeten. Er wordt gebruik gemaakt van een gel die zorgt voor de geleiding van de ultrasone golven. De behandelkop wordt met langzame bewegingen over het te behandelen gebied bewogen en ultrasone geluiden en rode led worden afgegeven. De huid gaat warm aanvoelen.
De kuur heeft het beste resultaat als er op voeding gelet wordt en als er actief bij wordt bewogen.


AANBIEDING KUUR 6 x 225,--
AANBIEDING KUUR 10x 350,--
cavitatie1.jpg