Afvallen, aankomen of het gewicht stabiliseren, dieet methodes van Mooi4me in Grave

Afvallen, aankomen of het gewicht stabiliseren

Over Els van den Hoven

Els van den Hoven, gewichtsconsulente bij Mooi4me.Mijn naam is Els van den Hoven.
Ik ben in 2001 afgestudeerd als gewichtsconsulente.  Sindsdien heb ik me verbreed en ben mensen gaan begeleiden  bij hun gewichtsproblemen. Ik pak daarbij dieper liggende oorzaken ook aan. Dit gebeurt op basis van een intensieve coaching.


In september 2007 heb ik daarvoor een korte opleiding gevolgd voor coach op basis van NLP. Dit werd gevolgd door een training om te coachen op basis van RET ( Relationeel Emotionele Therapie).


Vervolgens heb ik de basistraining Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis afgerond.

 

Ik ben  lid  van de BATC. Deze overkoepelende organisatie van natuurgeneeskundige therapeuten garandeert een professionele behandeling en begeleiding, waardoor behandelingen vergoed worden  door de meeste ziektekostenzekeraars. De behandelingen vinden plaats volgens de 5 basisprincipes van de holistische visie nl, Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Coaching.


In 2017 heb ik mijn studie voor paramedisch geneeskundig therapeute afgerond. In maart 2019 heb ik een opleiding gevolgd om behandelingen kinesiologie te kunnen uitvoeren. Dit om cliënten te ondersteunen in hun mentale proces.

 

Ik begeleid personen van jong tot oud uit onze eigen regio maar ook uit andere plaatsen zoals: Wijchen, Nijmegen, Cuijk, Malden, Oss en Beuningen.

Nieuw bij Mooi4me, Kinesiologie

Sinds maart 2019 kunt u bij Mooi4me ook terecht voor een behandeling Kinesiologie. Uw natuurgeneeskundig therapeute Els van den Hoven heeft hiervoor de opleiding gevolgd.
Kinesiologie behoort tot de natuurgeneeswijzen of alternatieve geneeswijzen, gebaseerd op spiertesten die de oorzaak van stress kunnen helpen opsporen. Aan de hand van die spiertesten is het door middel van kinesiologie vervolgens mogelijk om het lichaam weer in balans te brengen, waardoor de stress zal verdwijnen. Kinesiologie richt zich op de energie in het lichaam, het lichaam zelf, onze voeding en onze emoties.


€ 45,00 per gehele behandeling

 

Lichaamsbehandelingen

Cavitatiebehandeling

Lokaal shapen door middel van ultrasound en rode LED. Bij cavitatie worden vetcellen in beweging gebracht. De wanden van de vetcellen worden door deze beweging afgebroken en hierdoor komen de vetcellen vrij. Deze worden vervolgens door het lichaam afgevoerd en volledig afgebroken.

 

Wordt toegepast op buik, bovenbenen en billen. Minimaal acht behandelingen nodig voor optimaal resultaat.


€ 465,00 per gehele behandeling

 

 

Ultra wave shape (Bodyshaping)

8 x ultra wave shape inclusief wrap. De combinatie van deze technieken blijkt uniek en zeer effectief om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie. D.m.v. 8 ULTRA pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uit te voeren. De 8 ULTRA pads gebruiken we in combinatie met de bodywraps. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite en vetophopingen. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.
De spierstimulatie (van met name de rode spiervezels) zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden kunnen zeer eenvoudig aangepast worden om een persoonlijk programma voor de klant te kunnen samenstellen.


De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling).

 

Hoofdzakelijk aanbevolen voor:

  • Lokale vetmassa
  • Lokale cellulite (sinaasappelhuid)
  • Compacte cellulite
  • Zachte cellulite
  • Beginnende (Oedemateus) cellulite


€ 775,00 per gehele kuur

 

 

Bindweefselkuur  (tegen ernstige cellulite)

8 x behandeling van 30 minuten


€ 450,00 per gehele kuur

 

 

Onderhoud

Actie! 10 x ultra wave shape met serum


Nu slechts € 375,00 per gehele kuur!

 

8 x ultra wave shape met wrap


€ 549,00 per gehele kuur             

 

 

Eiwitrijk product van Sanaslank

Eitwitrijk product van SanaslankSoms gebruik ik bij mijn begeleiding een eiwitrijk product. Dit is een hulpmiddel om sommige eetpatronen te doorbreken, aan te vullen of juist voller te maken. Ik gebruik hiervoor de producten van SanaSlank, aangezien zij zeer veel verschillende voedingsmiddelen kennen, die heel goed inpasbaar zijn in een normaal eetpatroon. Denk bijv. aan de muesli, de crackers, de rijst en de pasta’s en de koekjes als tussendoortje. U krijgt bij de begeleiding altijd recepten en informatie over bijv. slim  kiezen bij feestjes, vakanties, uit eten gaan, tussendoortjes enz.

 

Combinatie van sport, goed voedingsadvies en huidverbetering

Combinatie van sport, goed voedingsadvies en huidverbetering.De beste manier om af te vallen is een combinatie van sport, een goed voedingsadvies en huidverbetering door middel van de collageenbank. Bij Mooi4me kunt u kiezen welke combinatie het beste bij u past. Dat kan bijvoorbeeld alleen sporten zijn, of bijvoorbeeld sporten met begeleiding in voeding of misschien wel de meest uitgebreide combinatie waarbij u ook nog iets doet voor uw huid. Daarnaast is ook alleen voedingsbegeleiding mogelijk. Bij elke combinatie krijgt u eerst een intake. Deze is altijd vrijblijvend en gratis.

 

Sporten in onze eigen TFM-cabines

Sporten in onze eigen TFM-cabines.TFM staat voor Thermo fysische Methode. Deze bestaat uit een groot aantal oefeningen voor benen, billen en buik. Deze worden uitgevoerd in een soort van cabine, gemaakt van plexiglas. Hierin hangt een infrarood kachel, die de cabine opwarmt. De cabine kan middels een klep aan de voorkant open en gesloten worden, zodat de warmte in de cabine blijft hangen. Lees meer over de TFM-cabines.

 

Cavitatiebehandelingen

Door middel van ultrasound en rode LED worden vetcellen in beweging gebracht (dit heet cavitatie). De wanden van de vetcellen worden door deze beweging afgebroken en hierdoor komen de vetcellen vrij. Deze worden vervolgens door het lichaam afgevoerd en volledig afgebroken. Lees verder...

Hoe verloopt het programma?

Afvallen met en zonder producten van Sanaslank.Wij werken met combikaarten van 10, 20 of 40 behandelingen, met uitzondering van de voedingsbegeleidingen. De voedingsbegeleiding vindt plaats in een periode van drie maanden, ½ jaar of één jaar. Hierbij wordt uw eetpatroon onder de loep genomen en beoordeeld.

 

U krijgt  persoonlijk advies en begeleiding en binnen uw eetpatroon worden er suggesties gegeven hoe dit aan te passen. De individuele begeleiding is praktisch en geeft u handvatten om in de toekomst beter om te gaan met uw eetpatroon. Dit zal ertoe leiden dat u af bent van het jojoën.

 

Wat redelijk uniek is voor gewichtsreductie, zijn de vervolgbehandelingen. Dat betekent dat we niet stoppen als u op gewicht bent. U kunt ons als een “stok achter de deur” gebruiken en middels onze vervolgbehandelingen  elke maand uw gewicht komen controleren. Hierdoor blijft u alert en gefocust en kunnen wij direct ingrijpen als het fout dreigt te gaan. Ook vervolgbehandelingen koopt u voor 3 maanden, ½ jaar of 1 jaar.

Afslanken met sport in een TFM-cabine

Onderstaand vindt u de verschillende combi’s, die u kunt kiezen om in onze infrarood verwarmde cabines te sporten om vooral de buik, benen en billenzone aan te pakken.


U verliest gegarandeerd cm's, uw stofwisseling wordt beter en u voelt zich beter.


U krijgt hierbij ook een aangepast voedingsadvies, waardoor u ook daadwerkelijk vetmassa gaat verliezen. Hierbij maken we gebruik van normale voedings-middelen. Indien nodig werken we ook  met een eiwitproduct.


Deze methode is bewezen effectief verklaard en kan ook ingezet worden bij mensen met reumatische klachten of klachten zoals fybromyalgie, bekken-klachten en rugklachten.


Wij werken hiervoor samen met een fysiotherapeut. Daarnaast kunnen onze behandelingen vergoed worden door de ziektekostenverzekeraars.