Injectables en huidtherapeute voor huidverbetering bij Mooi4me in Grave

Huid

Injectables

Een arts van City Clinics is regelmatig bij ons aanwezig om behandelingen uit te voeren. Wilt u graag een behandeling ofwel een gratis intakegesprek neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over het gebruik van injectables.

Huidtherapeute Anne Kropman

Huidtherapeute bij Mooi4me.Ik ben huidtherapeute en werk via Cosmetique Totale bij Mooi4me in Grave. Ik zal ongeveer 1x per 4 à 6 weken aanwezig zijn in Grave.


U kunt bij mij terecht voor huidverbetering, acne-littekens, striae, pigment, couperose, medische peelings en huid-verstrakking. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor het verwijderen van kalknagels door middel van een laserbehandeling.


Ook doen wij ontharingsbehandelingen voor alle gebieden door middel van de elos diodelaser.

 

Veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars.

 

Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig! U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteitsgeregistreerd.


Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Mooi4Me.


Vriendelijk groet,
Anne Kropman Cosmetique Totale

 

Huidtherapeut lid NVH
AGB Code 90-042163
Kwaliteit paramedisch: 59913460988

Nieuws



Mooi4me Arrangement

Het Mooi4me arrangement is een complete belevenis voor 2. Wordt het hoog tijd voor quality time met vriendin, partner, moeder of zus? Plan dan een arrangement bij Mooi4me. We bieden verschillende combinatiemogelijkheden.

Combinatie van 2 onderstaande behandelingen, incl. ontvangst met koffie of thee en iets lekkers euro 95,00 p.p

Mooi4me high tea bij High Tea& Co euro 12,50 p.p

Behandelingen;

SCHOONHEID
Een complete gezichtsbehandeling, aangepast aan uw huidtype compleet met reiniging, peeling, zuiverend masker, epileren van wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, serum en crememasker.

MASSAGE
Ontspanningsmassage van 60 minuten, afgestemd op uw persoonlijke behoeften op dat moment. Kies voor een van de heerlijk geurende massageolien om de ervaring compleet te maken.

PEDICURE
Een cosmetische voetbehandeling waarbij de voeten heerlijk worden gescrubd en een hydraterend masker wordt aangebracht. Daarna wordt op de teennagels een gellak opgezet, waardoor uw voeten weer gezien mogen worden.

MANICURE
Een manicurebehandeling waarbij de aandacht ligt op de verzorging van de natuurlijke hand en nagel. Aangevuld met een gellakbehandeling van de nagels met als eindresultaat prachtig gemanicuurde handen.

Beide deelnemers kiezen voor dezelfde behandelingen.

Zoekt u een arrangement op maat of voor meerdere deelnemers, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.