Nagelstyliste bij Mooi4me in Grave brengt onderaan gellak aan.

Nagels

Over Yvette Mous, nagelstyliste bij Mooi4me in Grave

Sinds 2008 ben ik werkzaam als afgestudeerd nagelstyliste. De afgelopen jaren heb ik de ervaring en kwaliteit opgedaan als zelfstandige nagelstyliste en ben ik werkzaam geweest in Zutphen en omgeving.
Tijdens mijn  behandelingen vind ik het belangrijk om klanten persoonlijke aandacht te geven. Gezelligheid, kwaliteit en professionaliteit vind erg belangrijk tijdens mijn behandelingen
U kunt bij mij terecht voor onder andere:

  • Gelnagels
  • Acrylnagels
  • Nagelbijterbehandelingen
  • Manicure
  • Lakken met gel (gelpolish)
  • Probleemnagels
  • En meer.

 

 

Een afspraak maken kan via de telefoon maar ook via mijn eigen afsprakenkalender. Deze kunt u hier inzien.

 

Nagelverlenging

Bent u niet tevreden met de lengte van uw nagels dan is een verlenging van de natuurlijke nagel misschien iets voor u. Bij deze behandeling wordt er een kunststof verlenging, ook wel een tip genoemd, over uw eigen nagel geplaatst. De tip wordt op desgewenste lengte en model gevijld zodat deze dan zo natuurlijk mogelijk oogt. Vervolgens wordt hier nog een verstevigende laag overheen geplaatst.

 

Naturel € 50,00
French Manicure € 60,00
Kleurgel € 60,00


Nagelversteviging

Heeft u al mooie nagels van uzelf, maar bereiken ze niet de gewenste lengte door het inscheuren of afbreken van uw nagel dan is een natuurlijke nagelversteviging wat voor u. Hierbij wordt er een verstevigende laag gel of acryl op uw natuurlijke nagel geplaatst.

 

Naturel € 35,00
French Manicure € 45,00
Kleurgel € 45,00

 

Nabehandeling

Bij een nabehandeling wordt zoveel mogelijk ‘oude’ gel of acryl weg gevijld en weer nieuwe gel of acryl op de nagel geplaatst. Dit doen we voor het behoud van de kunstnagel en uw eigen nagel.

 

Naturel € 25,00
French Manicure € 35,00
Kleurgel € 35,00

 

Lakken met gel

Baalt u er ook zo van als uw mooi gelakte nagels na een dag al beschadigd zijn? Dan is lakken met gel de oplossing voor u. Bij deze behandeling wordt de gel als nagellak op uw nagels aangebracht en uitgehard d.m.v. een uv-lamp. De lak blijft dan ongeveer twee weken zitten zonder te beschadigen.

 

French Manicure € 25,00
Kleurgel € 25,00

 

Manicure

Bij het behandelen van de natuurlijke nagel staat intensieve verzorging voorop. De nagelriemen, nagels en handen worden door producten met natuurlijke bestandsdelen behandeld. De behandeling bestaat onder ander uit:
- Het verzorgen van de nagelriemen
- Het verzorgen van de huid
- Verzorging van de natuurlijke nagel

 

Manicure € 20,00

 

Nagelbijt arrangement

De gewoonte om nagels te bijten is voor velen vervelend. Kunstnagels zouden hierbij een oplossing kunnen zijn. De gel/acryl nagel die op het verkorte nagelbed wordt geplaatst, beschermt het nagelbed, waardoor deze zich kan herstellen. De behandeling van nagelbijters vergt wel enig doorzettingsvermogen. De behandeling ziet er als volgt uit:

 

Eerste behandeling
Bij de eerste behandeling wordt er een nieuwe set nagels over het beschadigde deel van de nagelplaat geplaatst. Deze zijn te sterk om op te bijten en zo kunnen uw natuurlijke nagels herstellen en groeien naar de desgewenste lengte. U krijgt advies dat u nodig heeft voor thuis.

 

Tweede behandeling
Na 2 weken komt u terug ter controle. De nagels worden zo nodig bijgevijld of gerepareerd.

 

Vervolg behandelingen
Na 2 - 3 weken komt u terug om de gek/acryl nagels na te laten behandelen.

 

Eerste behandeling € 50,00
Tweede behandeling na 2 weken gratis
Vervolgbehandelingen na 2 weken € 22,50 p. beh.
Vervolgbehandelingen na 3 weken € 35,00 p. beh.

 

Wilt u vrijblijvend nageladvies of een proefnagel? Bezoek de nagelsalon of maak een afspraak.
Behandelingen uitsluitend op afspraak en volgens advies.

NieuwsMooi4me Arrangement

Het Mooi4me arrangement is een complete belevenis voor 2. Wordt het hoog tijd voor quality time met vriendin, partner, moeder of zus? Plan dan een arrangement bij Mooi4me. We bieden verschillende combinatiemogelijkheden.

Combinatie van 2 onderstaande behandelingen, incl. ontvangst met koffie of thee en iets lekkers euro 95,00 p.p

Mooi4me high tea bij High Tea& Co euro 12,50 p.p

Behandelingen;

SCHOONHEID
Een complete gezichtsbehandeling, aangepast aan uw huidtype compleet met reiniging, peeling, zuiverend masker, epileren van wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, serum en crememasker.

MASSAGE
Ontspanningsmassage van 60 minuten, afgestemd op uw persoonlijke behoeften op dat moment. Kies voor een van de heerlijk geurende massageolien om de ervaring compleet te maken.

PEDICURE
Een cosmetische voetbehandeling waarbij de voeten heerlijk worden gescrubd en een hydraterend masker wordt aangebracht. Daarna wordt op de teennagels een gellak opgezet, waardoor uw voeten weer gezien mogen worden.

MANICURE
Een manicurebehandeling waarbij de aandacht ligt op de verzorging van de natuurlijke hand en nagel. Aangevuld met een gellakbehandeling van de nagels met als eindresultaat prachtig gemanicuurde handen.

Beide deelnemers kiezen voor dezelfde behandelingen.

Zoekt u een arrangement op maat of voor meerdere deelnemers, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.