Afvallen, aankomen of het gewicht stabiliseren, dieet methodes van Mooi4me in Grave

Het jaar 2016 moet het roer om

Begin januari kwam ik bij een vriendin op bezoek. Zij vertelde mij dat ze al een tijdje bezig was om af te vallen. Om de hoek was een mogelijkheid bij Mooi4me.

 

Mijn interesse was gewekt en ik ging zonder verwachtingen voor een intake gesprek.

 

Ik verwachtte er niet veel van. Ik wilde niet met allerlei diëten beginnen.

 

Ik kwam binnen in een warm bad met mensen die in je geïnteresseerd waren. Ik ben eind februari begonnen met sporten. Ik woog toen 79,4 kg. In het begin 2 keer per week intensief. Daarna naar 1x per week. Adviezen over eten, suikers, koolhydraten enz. nam ik mee naar huis.

 

De eerste weging gaf al resultaat. 2 kg eraf. Hoera! Begin juli was er 9,4 kg er af. Tussendoor had ik ook nog 5 behandelingen voor mijn bovenbenen d.m.v. cavetatie. Het gaf weer een mooi resultaat. Niet alles was weg, maar toch 5 cm per been.


Het is nu eind oktober en is mijn gewicht 70 kg. Heel trots dat ik dit samen met Els, mijn begeleidster heb bereikt. Open en eerlijk over hoe en wat en no nonsens.

 

Bedankt!

SanaSlank

De ruim 250 eiwitproducten van SanaSlank zijn van hoge kwaliteit. Dit grote assortiment bestaat uit zowel hartige als zoete producten, waaronder veel kant en klare.