Zonnestudio bij Mooi4me in Grave

Zonnestudio

Het hele jaar een gezonde teint

Onze zonnestudio biedt u de mogelijkheid om het hele jaar een gezonde teint te hebben. In de winter om een gezonde kleur te krijgen of te behouden. Of juist als opkikker in die donkere dagen. En ook in de lente en de zomer om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding kleiner is.

 

Bezoekers

Onze zonnestudio wordt bezocht door een groot aantal mensen binnen en buiten onze regio zoals uit: Beuningen, Cuijk, Malden, Nijmegen, Oss en Wijchen.

 

Persoonlijk advies

Elke klant krijgt bij ons een intake, een huidmeting en huidadvies. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen wij de bruiningstijd en het zonnecosmetica product adviseren die passen bij uw type huid en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies.

 

Hygiëne is belangrijk

Ter bevordering van hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik gereinigd.

 

Tarieven en openingstijden

Het tarief voor de zonnestudio bedraagt € 8,50 voor 20 min. Voor onze zonnestudio gelden de volgende openingstijden:

 

maandag 9.00 - 16.00 uur
dinsdag 9.00 - 20.30 uur
woensdag 9.00 - 17.00 uur
donderdag 9.00 - 20.30 uur
vrijdag 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur

NieuwsMooi4me Arrangement

Het Mooi4me arrangement is een complete belevenis voor 2. Wordt het hoog tijd voor quality time met vriendin, partner, moeder of zus? Plan dan een arrangement bij Mooi4me. We bieden verschillende combinatiemogelijkheden.

Combinatie van 2 onderstaande behandelingen, incl. ontvangst met koffie of thee en iets lekkers euro 95,00 p.p

Mooi4me high tea bij High Tea& Co euro 12,50 p.p

Behandelingen;

SCHOONHEID
Een complete gezichtsbehandeling, aangepast aan uw huidtype compleet met reiniging, peeling, zuiverend masker, epileren van wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, serum en crememasker.

MASSAGE
Ontspanningsmassage van 60 minuten, afgestemd op uw persoonlijke behoeften op dat moment. Kies voor een van de heerlijk geurende massageolien om de ervaring compleet te maken.

PEDICURE
Een cosmetische voetbehandeling waarbij de voeten heerlijk worden gescrubd en een hydraterend masker wordt aangebracht. Daarna wordt op de teennagels een gellak opgezet, waardoor uw voeten weer gezien mogen worden.

MANICURE
Een manicurebehandeling waarbij de aandacht ligt op de verzorging van de natuurlijke hand en nagel. Aangevuld met een gellakbehandeling van de nagels met als eindresultaat prachtig gemanicuurde handen.

Beide deelnemers kiezen voor dezelfde behandelingen.

Zoekt u een arrangement op maat of voor meerdere deelnemers, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.